Nationale actie

Nationaal

Fiat Doblò

   •  Beste laadcapaciteit in zijn klasse
   •  Laadvermogen tot wel 1035 kg
   •  Laadvolume tot wel 5,0 m3

Beschikbaar vanaf € 12.145 excl. btw en bpm

Ontworpen om uw bedrijf vooruit te brengen

De Doblò beschikt over de beste laadcapaciteiten in zijn klasse. Daarbovenop is de Doblò ook nog eens voorzien van de speciaal ontwikkelde Bi-Link achterwielophanging. Hierdoor heeft de Doblò ook nog eens de beste rijeigenschappen binnen zijn klasse en blijven deze rijeigenschappen behouden met een volle lading. Wat uw mobiliteits-uitdaging ook is, de Doblò heeft altijd een oplossing.

lles kan in één keer mee

De Doblò Cargo voldoet aan alle professionele eisen: regelmatig gevormde laadruimte, achterdeuren die tot 180° open gaan en een grote zijschuifdeur. Zijn lage laaddrempel vergemakkelijkt het laden en lossen terwijl zijn volume tot 5 m3, zijn laadvermogen van meer dan 1 ton en zijn laadlengte tot 2,17m van de Doblò Cargo het ideale voertuig maken voor alle toepassingen.

Functioneel design

Het design van de Doblò cargo is geïnspireerd door dat van personenwagens en wordt gekenmerkt door zijn opvallende grille en aerodynamische motorkap. De ruimte van de cabine werd vanuit ergonomisch oogpunt volledig vernieuwd. Alle bedieningselementen bevinden zich binnen handbereik. Het dashboard is uitgerust met grote opbergvakken, ook in de deurpanelen zitten ruime opbergvakken.

Bent u op zoek naar meer informatie over deze promotie?

Disclaimer
Informeer bij de dealer naar de minimale en maximale kredietbedragen, de voorwaarden en een passende offerte. Actiemodellen zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt. Het getoonde beeldmateriaal kan afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en (type)fouten voorbehouden.